Спој традиције, ентузијазма и знања је одраз нашег другог лица.

стварамо

С љубављу и знањем

Као мала породична мануфактура определили смо се за органски приступ производње нашег воћа у нашим засадима.

Вредне руке наше мале задруге убирају само зреле и квалитетне плодове, те дестилацију радимо само када је квалитет воћа изузетно добар и задовољава наше стандарде, те тако добијамо најфиније капи дестилата.

Slika voćnjaka destilerije Dva lica
Kazan Alambik šaranskog tipa koji se koristi za pravljenje rakije Dva lica
знање и искуство

Врхунац дестилације

Производња ракије “Два лица” је контролисана, са ограниченим серијама, све у циљу како се не би губило на квалитету. Са органским приступом производње нашег воћа, традиционалним “Лампек” казанима и савременим знањем и искуством струке успели смо да усвојимо сопствену технологију и направимо врхунски производ.

Наше ракије које излазе на тржиште су минимум три године старе, што додатно употпуњује доживљај конзумирања исте и уверава вас да је оправдано стално позивање на врхунски квалитет.

она права

Ракија са душом

За разлику од свих других дестилерија, ми се не позивамо на традицију. Ми нисмо имали тајну дедину рецептуру за добру ракију, већ нас је, баш супротно, изнова и изнова разочаравало сваки пут кад пробамо ракију без душе.

Љубав према истој и жеља да направимо “ону праву” ракију, која ће миловати и непце и душу, је била главни разлог зашто данас постоје наша “Два лица”.

Sipanje rakije u časici
Vlasnik destilerije Dva lica sa flašama rakije

Шта настаје?

Печење ракије за нас је уметност, стари занат, где се стрпљење, искуство и технологија стапају у једну драгоцену ракију. Зато вам ми пружамо један идеалан безвремени спој који нисте ни слутили да ракија може да има, а остварени лауреати само потвђују нашу причу и позивање на врхунски квалитет.

Pogledajte emisiju o nama